Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка нещодавно відпочивала в Таїланді, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно на своїй сторінці в соцмережі артистка показала знімок з відпочинку, на якому з'явилася в досить відвертому образі, хоча і скромніше, ніж зазвичай, без шпагатів і бікіні.

На новому знімку Волочкова відображена на балконі в оточенні яскравої зелені. На ній легка зелена сукня з глибоким декольте, так що видно, що немає білизни. При цьому на голові Насті величезний пошарпаний солом'яний капелюх, з-під якого вона визирає. У підписі до фото балерина написала: "А в серці завжди весна". Треба сказати, що нещодавно Волочкова знову закрила можливість коментувати свої пости, так що її фото нікому оцінити.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.