Відома українська співачка Оля Полякова, яка днями відзначала 36-й день народження, часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Святкувати свій день зірка вирушила в сонячну Мексику, звідки тепер активно постить нові жаркі фото. На цей раз зоряна красуня показала пляжне фото, на якому позує разом зі старшою донькою Машею.

Як видно, на фото Оля і її дочка позують на гарному сонячному пляжі, вони обидві активно позують, міняючи пози. Полякова-старша в спокусливому білому купальнику-бікіні, який підкреслив її ідеальну фігуру, довгі ноги і відмінний загар. Маша ж з'явилася перед камерою в цікавому темно-зеленому оксамитовому купальнику. У підписі до фото Оля привітала фанатів словами: "З Водохрещам! Людоньки!". Шанувальники в захваті від Полякової та її дочки, дівчат засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.