Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото з довгоочікуваних канікул в Канкуні, Мексика, куди вирушила з доньками відразу після свого концерт-туру по США і Канаді. Так, молодша дочка артистки, Аліса, вирішила спробувати себе в ролі моделі, позуючи в купальнику на пляжі і підкоряючи шанувальників своїм "томним" поглядом.

"Ой ,думаю ,чекає на неї моделінг !😻", - кумедно підписала Полякова. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи юну красуню компліментами: "Ох вже цей млосний погляд... Лежить малявка, а у погляді: вибач, хлопець, але для мене ти повинен підрости.🤪", "Татова доця 😍❤️", "Ой, баааатюшкиииии, ще одна Полякова 😍😂👍", "ох цей погляд і позування ....моделінг ,думаю ,забезпечений 💋💚💚💚", "Красунечка", "Оля Полякова 3.0 😂😂Красуня)))", "На свого тата схожа дуже😍", "Вона вже повинна бути в моделінгу👍👍👍", "Машуля більше на Вас схожа!))".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.