Відома співачка Софія Ротару, не дивлячись на те, що їй вже 72 роки, активно веде сторінку в соцмережі Instagram і тішить шанувальників новими публікаціями. Нещодавно знаменитість виставила трепетний чорно-білий кадр, сумуючи по коханому чоловіку, Анатолію Євдокименку, який помер 23 жовтня 2002 року у віці 60 років від інсульту. Так, артистка залишилася вірна чоловікові і після його смерті, не заводячи інших романів, присвятивши більше часу онукам і дітям. 20 січня 2020 року коханому Софії виповнилося б 78 років.

"Назавжди зі мною... ❤️", - зворушливо підписала Ротару. Фолловери не пройшли повз, захоплюючись кумиром і підбадьорюючи її: "Шкода, рано йдуть!", "Ви молодці слів немає кохання👏👏👏", "Любов на віки🙏🙏🙏", "дуже Шкода, що рано, це дуже зворушливо назавжди зі мною. Щастя вам і здоров'я, ви цього заслуговуєте", "Лебедина вірність!...", "Софія Михайлівна,захоплююся Вами!!!Світла пам'ять Вашому чоловікові.", "Приклад вічного кохання! Це така рідкість..".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.