Легендарна голлівудська акторка і модель канадського походження Памела Андерсон днями довела, що в свої 52 роки все ще залишається в прекрасній формі.

Новий знімок Памела сама опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Варто сказати, що шанувальники зірки просто вибухнули емоціями. Користувачі залишилися в повному захваті від нової публікації. Вони засипали знаменитість сотнями хвалебних коментарів і написали про те, яка вона красива.

Скріншот, фото з Instagram

До речі, нещодавно Памела показала знімки в гідрокостюмі, які також справили неабияке враження на фанатів. Шанувальники акторки в соцмережах прийшли в захват від фотографій і засипали її компліментами.

Памела Андерсон
Памела Андерсон

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Памела Андерсон
Памела Андерсон

Варто відзначити, що серце чотири рази розлученої матері двох дорослих синів поки що вільне. У червні 2019 року Памела розлучилася з 33-річним французьким футболістом марокканського походження Адилем Рамі.

Нагадаємо, що 23-річний син Памели Андерсон Брендон Томас ЛИ розповів про свою алкогольну залежність.

Як повідомляв портал Знай.uа, сина Елізабет Херлі визнали "найсексуальнішим".

Також портал Знай.uа писав, як насправді виглядають голлівудські акторки.