Російській актрисі Наталі Бочкарьовій загрожувало тюремне ув'язнення до трьох років. Але Преображенський суд Москви дозволив заплатити зірці штраф за зберігання наркотиків.

Так, актриса заплатила 30 тисяч рублів і визнала свою провину. Крім того, Наталя відразу після засідання суду прокоментувала на своїй Instagram-сторінці рішення суду.

Бочкарьова запевнила, що ніколи не вживала заборонені речовини і не збирається це робити. На думку актриси, її підставили і хотіли зіпсувати репутацію.

"І нехай все закінчилося не так ідеально, як хотілося б. Адже штраф для ненависників – це теж привід роздути чергову історію про те, як я, нібито, відкупилася. Але так тому і бути. Думайте, придумуйте і далі. Для мене в цій ситуації найважливіше – це моя особиста правда. Я не вживала ніяких заборонених речовин і ніколи в житті не буду цього робити! Хочете ви в це вірити чи ні. Крапка. Як же тоді все так безглуздо вийшло, запитаєте ви? Знову почнете згадувати те перше відео? А я вам відповім... Ви ж самі думати не хочете. Адже простіше знайти найлегший і найзручніший варіант, чи не так? Хочу лише зробити це красиво. Дайте тільки видихнути. А зараз можу сказати одне: будьте пильні та обережні. Ніколи не знаєш, в який момент тобі підставлять підніжку, а життя можуть просто переламати. Але це буде вже зовсім інша історія...", - заявила Наталя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

скріншоти

Нагадаємо, що зірку "Щасливі разом" Наталю Бочкарьову поліція спіймала на гарячому - у актриси знайшли наркотики.

28 вересня у мережі з'явилося відео затримання Бочкарьової. У короткому ролику актриса зізнається в зберіганні кокаїну, після того, як патрульні зупинили її авто для перевірки документів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Бочкарьова вперше після скандалу з наркотиками вийшла в світ.

Також портал Знай.uа писав, як Бочкарьова прокоментувала своє затримання з кокаїном.