Стало відомо, що зірка вампірської саги "Сутінки" Роберт Паттінсон зробив пропозицію своїй дівчині, англійській моделі і актрисі Сьюкі Уотерхаус.

Так, закохана парочка разом відвідала в Парижі вечірку бренду Dior і від уваги цікавих журналістів не вислизнула обручка на пальці дівчини.

Варто відзначити той факт, що Роберт і Сьюкі вкрай рідко розповідають про свої стосунки і ще рідше разом показуються на публіці. Тому чутки в пресі знаменитості коментувати відмовилися.

До речі, Паттінсон і Уотерхаус почали зустрічатися ще в липні 2018 року. Вони проводять разом багато часу і, судячи з рідкісних спільних фотографій і коментарів, абсолютно щасливі у стосунках.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що співачка Кайлі Міноуг може скоро вийти заміж. Адже нещодавно 51-річна знаменитість заручилася зі своїм молоденьким хлопцем Полом Соломонсом, з яким перебуває у відносинах вже більше двох років.

Як повідомляв портал Знай.uа, Роберт Паттінсон, який зіграє роль Бетмена в однойменному фільмі, заявив, що в разі провалу картини почне зніматися в артхаусному порно.

Також портал Знай.uа писав, що Роберт Паттінсон попросив руку та серце своєї молоденької пасії, моделі Сьюкі Уотерхаус.