Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість з розмахом відзначила 44-річчя, скликавши в заклад журналістів, які чи то намагалися засліпити балерину спалахами камер, чи вивідати її таємниці. Так, артистка прийшла на свято в блискучій сукні, суцільно розшитій золотими лелітками, нарощеним каре, а інтригувала гостей власним весіллям, купою квітів і величезними кульками.

До речі, можливим майбутнім нареченим артистки є старший 34-річний син художника Нікаса Сафонова, давнього друга Анастасії. Однак шанувальники все ще не вірять хитрій балерині, яка так любить інтриги і скандали: більшість фоловерів впевнені, що жінка просто не може пережити самотності, сама собі купуючи квіти і подарунки, фотографуючись на штатив. Про це користувачі соцмережі написали масу коментарів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще