За 9 років існування тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров встиг "вивернути навиворіт" Індію, Камбоджі, Африку, В'єтнам, Індонезію, Латинську Америку, Болівію, Непал, Японію і Бразилію.Тому шанувальників з таким нетерпінням гадали - куди ж вирушив головний український мандрівник цього разу і якій країні буде присвячено наступний сезон програми.

І ось нарешті карти розкрито - Дмитро Комаров розсекретив, де проходила його чергова експедиція і про яку країну йтиметься у наймасштабнішому сезоні "Світу навиворіт".

Так, на численні прохання телеглядачів, новий 11-й сезон програми буде присвячено Китаю - найбільш населеній країні світу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв провели майже півроку на зйомках у Піднебесній, щоб дізнатися головний секрет успіху китайського народу - як створити надрозвинену економіку, зберігши свої найдавніші традиції і цінності.

У вівторок, 21 січня, у столичному кінотеатрі "Оскар" відбулася презентація нового сезону програми "Світ навиворіт". На презентації було оголошено дату прем'єри - програма виходитиме щосереди, одже перший випуск нового сезону глядачі побачать 29 січня.

За словами Комарова, він мріяв зняти китайський сезон близько 10 років. Телеведучий зізнався, що поїздка в цю країну стала особливою не лише для програми "Світ навиворіт", а й для нього самого.

"Я мріяв про цю експедицію з першого дня існування програми. І мріяв не дарма. Китай - країна, яка мене вразила і в яку хочеться повертатися. Вона перевершила всі мої очікування, і скажу вам чесно, я закохався в неї. Неймовірна культура, історія і традиції точно не залишать наших глядачів байдужими. На кілька днів я стану послушником найвідомішого в світі монастиря Шаолінь, щоб вперше показати вам його зсередини. Там ми дізнаємося, як тренуваннями можна розвинути надлюдські здібності і навчитися стояти на одному пальці. Побачимо суперсучасні Шанхай і Пекін, покажемо найгарніші і найвіддаленіші регіони країни. Будемо працювати на сорокоградусній спеці і при сорокаградусному морозі. Познайомимося з народностями Китаю і дізнаємося, як дожити до 100 років, жодного разу в житті не заходячи в аптеку. Казкового і неймовірного буде дуже багато. Після цієї поїздки я багато чого змінив у своєму житті сам. Наприклад, ставлення до способів лікування і, головне, профілактики хвороб китайськими методами", - поділився враженнями телеведучий.

Нагадаємо, 11 грудня програма "Світ навиворіт" відсвяткувала 9 років

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Комаров запускає в масове виробництво власну м'яку іграшку.

Також Знай.ua писав, Дмитро Комаров і його дружина Олександра Кучеренка відсвяткували Новий рік в Сінгапурі.