Мама зірки бойовиків Сильвестра Сталлоне Жаклін свої способом життя доводить усім, що не існує такого віку, коли людині вже "пізно". Їй 98 років, вона активно займається спортом, ходить на шопінг, грає на акордеоні та фортепіано, співає і вчиться танцювати чечітку.

Крім того, мама актора веде блог в Instagram, на який підписано понад 23 тисячі користувачів соцмережі.

"Почала день з півгодини ходьби на доріжці і 30-хвилинного воркаута на балансування на батуті. Потім почала мій семестр з чечітки (на фото я з моєю викладачкою чечітки Бьорт, якій 96). Потім я сходила на барахолку і повернулася звідти з вішалкою для одягу. А як проходить ваш день?", - написала Жаклін в одному з постів.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що пані Сталлоне регулярно публікує архівні фото з Сильвестром і смішні колажі. Ще Жаклін – астролог і автор книги "Сила зірок: астрологічний путівник до суперуспіху".

Нагадаємо, Сталлоне порадив Конору Макгрегору провести реванш проти Хабіба Нурмагомедова.

Як повідомляв портал Знай.uа, Елтон Джон написав книгу "Я: офіційна біографія Елтона Джона", в якій розповів, як Сталлоне побив Річарда Гіра заради принцеси Діани.

Також портал Знай.uа писав про найкращі фільми за участю Сильвестра Сталлоне.