Українська співачка Софія Ротару остаточно зняла з себе "прокляття" невъезда в Росію після того, як на неї обрушилася хвиля критики за виступ на "Пісні року" в Москві. Відео з нового виступу публікували зірки російського шоу-бізнесу в Instagram.

Софія Ротару заспівала на ювілеї Етері Карапетян, дружини власника групи компаній "Ташир", мільярдера Самвела Карапетяна. Вона заспівала всі свої самі круті хіти. Разом з гостями на танцполі був і Філіп Кіркоров, який теж співав і в тому числі виконав "Мільйон червоних троянд" Алли Борисівни Пугачової.

Також на святі помітили Миколи Баскова, Андрія Малахова та інших російських зірок. Фото і відео почали з'являтися в соціальних мережах.

Вів вечір шоумен Андрій Малахов. Його гонорар на подібних заходах зазвичай становить близько 2 мільйонів рублів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Ротару ще в грудні 2018 року обіцяла не виступати на приватних заходах в Росії, але в серпні минулого року вона виступили в рамках концерту “Вечір прем'єр”, а в грудні взяла участь у записі “Пісні року”. Після цього співачка отримала шквал критики в інтернеті за зміну думки щодо виступів у Росії і порушення обіцянки.

Нагадаємо, Софія Ротару зворушила шанувальників світлим фото біля ялинки.

Як повідомляв Знай. ua, Ротару трепетно привітала покійного чоловіка з днем народження, сльози на очах.

Також Знай. ua писав, що Ротару в Росії порушила давню клятву.