Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Росію, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Нещодавно зірка вирушила в Каліфорнію, де відпочиває з дочкою і молодим коханцем Єгором Глібом, звідки час від часу публікує нові фото.

В цей раз співачка виклала милий знімок, на якому з'явилася на прогулянці в Голлівуді. Як видно, Лорак зображена біля легендарної кіностудії Universal Studios Hollywood. Як видно, на прогулянку вона вийшла в простому сірому спортивному костюмі з білими кросівками і чорною кепкою на голові, а через плече у неї висить невелика чорна сумочка. У підписі до фото Ані Лорак написала: "Всі ми родом з дитинства". Звичайно ж публікація артистки не залишилася без уваги, фоловери почали активно обговорювати її образ і стиль.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на партнера по новій пісні Лорак репера Мішу Марвіна напала банда грабіжників. Це сталося в поїзді Москва-Одеса, коли артист їхав додому в Київ. Виявилося, що йому підсипали снодійне і вкрали гроші, адже він не закрив двері в купе. Про те, що сталося Марвін розповів шанувальникам в Instagram-сторіз.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.