Лідер "Скай" Олег Собчук зізнався, що і в його сім'ї були важкі моменти. Вони з дружиною разом вже 17 років і за цей час бували кризи, які могли закінчитися розлученням. Однак Собчук розповів, що їх рятували діти. Про це музикант розповів в інтерв'ю в програмі "Ранок з Україною".

"Дуже сильно тримають діти. Кілька разів, чесно, було таке, що діти утримали", - зізнався Олег.

Олег і Марія Собчук, фото: Instagram
Олег і Марія Собчук, фото: Instagram

Олег і Марія Собчук виховують двох дітей: 16-річну Таню і 10-річного Арсена. Музикант розповів, що хлопчик ще не визначився з вибором професії, а дівчинка займається на курсах графіки, дизайну та анімації.

"Ми двоє чітко розуміємо, що не знайдемо кращого, а якщо навіть і знайдемо, то часу не буде, щоб так притертися. Тому ми не дозволяємо побутових дрібниць кардинально вплинути на наші відносини", – додав Собчук.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, лідер “СКАЙ” Олег Собчук зізнався, що засмутило його на премії “M1 Music Awards. П'ять”.

Як повідомляв Знай. ua, Сергій Перцев зізнався, як терпить невдоволення артистів.

Також Знай. ua писав, що "Дике поле" Жадана рве кінозали, оцінили навіть "Кіборги".