Зараз усі західні ЗМІ обговорюють можливе возз'єднання Бреда Пітта і Дженніфер Еністон і діляться їх спільними знімками з церемонії SAG Awards. Однак ексдружину актора Анджеліну Джолі турбує зовсім не це.

Джерело, наближене до актриси, заявило виданню The Sun, що Енджи не на жарт зачепила промова Бреда, з якою він виступив на церемонії, згадавши їх невдалий шлюб.

"Давайте будемо чесні один з одним, це був складний етап мого життя. Хлопець, який піднявся так високо, зовсім не ладнав зі своєю дружиною", - говорив зі сцени Пітт.

Не дивно, що Джолі взяла ці слова близько до серця. Джерело зазначило, що вона буквально "розчавлена через неповагу, яку Пітт проявив до неї".

"Бред на церемонії SAG Awards наговорив багато зайвого про їх шлюб. Звичайно, вона не в захваті від того, що її особисте життя стало надбанням громадськості. Це все одно, що розповісти про любовні проблеми в кімнаті, повній незнайомців. Та все це ще й на тлі чуток про возз'єднання Пітта з Еністон. Зараз вона почуває себе пригніченою", - повідомило джерело.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Дженніфер Еністон опублікувала в мережі дві фотографії, які дуже збентежили її фанатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кортні Кокс підтвердила, що між Дженніфер Еністон і Бредом Піттом все ще є кохання.

Також портал Знай.uа писав, що Пітт і Еністон не стримували почуттів на церемонії.