На днях у мережі показали перший трейлер документального фільму, зйомками якого займалася знаменита "підкорювачка" чоловічих сердець Кім Кардашьян, яка нещодавно відсвяткувала 39-річчя. Так, називається він "Правосуддя" та розповідатиме про американських ув'язнених.

Відзначається, що документальна стрічка, яка вийде на YouTube-каналі Oxygen вже 5 квітня, знімалася ще у минулому році під час того, коли Кардашьян допомогла звільнити з в'язниці Еліс Мері Джонсон та Момолу Стюарт.

Кім Кардашьян, Peopletalk
Кім Кардашьян, Peopletalk

Так, у центрі сюжету стрічки, яка триватиме близько двох годин, опиняться американські ув'язнені, яких засудили на довгий термін - історія розповість про чотирьох осіб, які, на їхню з адвокатом думку, були засуджені незаконно. За словами самої Кардашьян, для того, аби створити цю стрічку, їй довелося неодноразово відвідувати різноманітні в'язниці разом з юристами.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.