Концерт російського естрадного співака Олександра Сєрова запланований на 23 березня в київському Палаці "Україна", але його проведення поки під питанням. Народний депутат Володимир Ар'єв попросив СБУ заборонити Сєрову в'їзд до України через виступ у тимчасово окупованому РФ Криму. Про це повідомляє "КП".

Олександр Сєров

Так, представники концертного майданчика сказали, що концерт, швидше за все, буде скасований. На даний момент ведуться переговори з організаторами.

Артист вважає, що на сьогоднішній день в Україні посилилася система в'їзду до країни і він сам не знає, чи дозволять йому виступати.

"Та ні, точно не знаю. Начебто у мене все чисто. Більше того, як мені можна заборонити в'їзд, якщо я народився в Україні? Працював і дещо зробив для культури цієї країни, як музичний керівник. Ось і вся моя місія. Я не знаю, я негативного нічого не робив", - сказав він.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Також співак розповів, що саме підготував для українців.

"Звичайно, будуть пісні українською мовою. Моє повагу до української пісні безмірно. Тому що вона мене виростила як співака чи музиканта з часів Олександра Білаша, Степана Сабадаша, вірші Дмитра Майбороди і музика Мирослава Скорика. Я називаю вам імена тих, хто був популярний в 60-70-х, але саме тоді я все це вбирав. Як можна не пам'ятати Дмитра Гнатюка, Анатолія Солов'яненка, Василя Кондратюка, Костянтина Огнєвого!? Це була така чесна історія України! Ці пісні були в серцях кожної людини", - поділився Сєров.

Олександр зізнався, що вже приблизно 7 років не надходило ніяких запрошень в Україну, відповідно він сюди не приїжджав.

Також Сєров повідомив, що в Україні у нього ще залишилися родичі.

"Залишилися мої племінники і дядька. Дядька лікарі і їм вже по 75 років. Вони досі працюють і затребувані, тому що хороші фахівці. Якщо б мені дозволили в'їзд, я б поїхав у Миколаїв на могилу до матері, братові і тіткам. Це було би дуже по-божому. Але там, як скажуть", - сказав він.

Про свій візит у Крим співак сказав, що це був виключно для того, щоб зустрітися зі старими друзями.

"Мій візит до Севастополя був тільки благородним! Побачити своїх друзів, яким вже майже 70 років. Напевно, це була наша остання зустріч, тому що я навряд чи ще раз туди приїду. І це не тому, що у політичних справах, а тому що не ті вже сили мотатися туди-сюди", - відповів він.

Слід зазначити, що згідно відповіді СБУ на запит "КП", зараз заборони на в'їзд немає.

Відповідь СБУ, КП

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров збентежив фанатів, прийшовши на черговий випуск "Модного вироку" зі своїм сімейством.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російський співак Валерій Сюткін, який раніше вихваляв лідера Кремля Володимира Путіна за анексію Криму, планує з власним концертом виступити в Києві.

Також "Знай.ua" писав, що прихильники російського співака Олександра Малініна помітили, що він аж надто став захоплюватися пластичною хірургією і це не йде йому на користь.