В 2019 році на Всесвітньому економічному форумі в Давосі свою колекцію вишиванок представила Юлія Магдич, а вже в 2020 році еліту світової політики і бізнесу вражала ще одна українська дизайнерка Оксана Караванська. Показ колекції Haute Couture 2020 відбувся в Українському домі та налічував приблизно три десятки образів, які були натхненні стародавньою гуцульською музикою та сучасною графікою і поєднали в собі новітні технології й авторські орнаменти.

Haute Couture 2020, jetsetter.ua

"Модне шоу відбулося в Українському домі в Давосі і стало одним з найбільш ексклюзивних і яскравих його заходів. Представлена в Давосі колекція Караванської налічувала близько трьох десятків унікальних жіночих образів. Український Haute Couture-2020 натхненний силою і містикою гір", - зазначила менеджер Караванської Галина Дузі.

Також вона зазначила, що ця колекція Караванської поєднує в собі давню гуцульську музику і сучасну графіку, новітні технології з авторськими орнаментами, міксує глибокі історичні та культурні значення.

Галина додала, що учасники Всесвітнього економічного форуму зустріли модне шоу оплесками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Haute Couture 2020, jetsetter.ua

Haute Couture 2020, jetsetter.ua

Haute Couture 2020, jetsetter.ua

Haute Couture 2020, jetsetter.ua

Haute Couture 2020, jetsetter.ua

Haute Couture 2020, jetsetter.ua

Нагадаємо, що на економічному форумі в Давосі відзначився українець, який з порушенням припаркував авто під "Українським домом" і отримав за це штраф.

Як повідомляв портал "Знай.ua", незвичайну фішку підготував будинок моди Franck Sorbier для свого показу в Парижі.

Також "Знай.ua" писав, що донька американського президента Дональда Трампа Іванка привезла до Швейцарії на економічний форум в Давосі цілий чемодан нарядів.