У п'ятницю, 24 січня, в Москві пройшла церемонія вручення престижної кінопремії "Золотий орел". За переможця голосують в першу чергу самі кінематографісти — майже 400 членів Російської кіноакадемії, серед яких всі зірки нашого кіно. І загальна думка колег по цеху, безумовно, цікаво кожному, хто приїхав в Перший павільйон "Мосфільму". Також на церемонії вручення премії з'явилася і російська кіноактриса Ганна Михалкова. Про це повідомляє Telegram-канал Super.

Анна Михалкова

Так, знаменитість вийшла на червону доріжку "російського Оскара".

"Будь-яка премія — це свято, тому відчуття і очікування свята", — зізналася Михалкова.

Слід зазначити, що Ганну Михалкову нагородили за кращу жіночу роль на телебаченні — в серіалі під назвою "Шторм", а Павла Дерев'янка — за роботу в телесеріалі "Домашній арешт".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ганна Михалкова, Super

Нагадаємо, що в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, США, пройшла 77-я щорічна церемонія нагородження кінопремією "Золотий глобус".

Як повідомляв портал "Знай.ua" шестиразова чемпіонка світу та 8-кратна чемпіонка Європи з фехтування, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан виграла етап гран-прі в Монреалі (Канада).

Також "Знай.ua" писав, що американський актор Хоакін Фенікс став володарем престижної кінопремії "Золотий глобус" в категорії "Краща чоловіча роль у драматичному фільмі".