З'явилася інформація, що в неділю, 26 січня, в ефірі "Голосу країни-10" на сцені заспіває зірка комедії "Папік" - Дар'я Петрожицька. Знаменитість розповіла, до кого з тренерів вокального шоу хотіла б потрапити в команду.

Голос країни

Згідно з сюжетом "Папіка", її героїня Ліза пробувала свої сили у вокальному шоу "Співай". Тоді вона заспівала пісню "Голубка". З'ясувалося, що потужний голос, який глядачі чули в комедії належить Петрожицькій. Дівчина зізналася, що ніколи професійно не займалася вокалом, не знає ні однієї ноти, проте співає вона ледь не з самого дитинства. Знаменитість давно хотіла потрапити на "Голос країни". І ось актриса нарешті зважилася вийти на велику сцену.

"Я мріяла зробити це в життя. І щоб чекати, повернеться чи хто-небудь до мене. Це було страшно. У серіалі ж судді натискали кнопки, тому що так прописано в сценарії, а тут все по-справжньому", - зізналася Дарина.

Дарина Петрожицька

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На сцену дівчина вийде з тією ж піснею, яку співала в серіалі. Також актриса розповіла, до кого з тренерів хотіла б потрапити.

"Я б пішла, мабуть, або до MONATIKа, або до Тіни Кароль. Мені подобається їх творчість, і мені здається, що це люди, які душею мені підходять", - зізналася Дарина.

Дівчина розповіла, що музики в її житті багато, вже майже рік вона співає на бек-вокалі в аматорському гурті "Дичка", а колись навіть сама заснувала гурт "Липки на колесах".

Дарина Петрожицька

Зазначимо, традиційно кожен сезон на сліпих прослуховуваннях можна побачити зірок українського шоу-бізнесу. За всю історію шоу десятки відомих артистів співали для тренерів "Голосу країни".

Нагадаємо, що відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним несподіваним чином, позуючи в довгій вузькій срібній сукні з незвичайним принтом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у складі журі Національного відбору на Євробачення 2020 відбулися зміни - до Андрія Данилка приєдналися Тіна Кароль і Віталій Дроздов.

Також "Знай.ua" писав, що тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль похвалилася несподіваним чином, позуючи в затишному в'язаному светрі-оверсайз карамельного кольору з високою горловиною.