Популярна українська актриса театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя. Так, в цей раз зоряна красуня показала незвичайні ранкові селфі просто з ліжка.

Як видно, Ольга вирішила побешкетувати після сну і почала фотографувати себе на телефон, причому знімки вийшли чорно-білими, але дуже атмосферними. Шанувальники помітили на обличчі актриси яскравий макіяж, і почали питати, чому вона його не змила перед тим, як лягти спати. Волосся Сумської розпущене і трохи розпатлане, воно майже все закриває, як і об'ємні ковдри, в які закутана актриса. Треба сказати, що шанувальники в захваті від нової публікації зірки, Ольгу засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Тож портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.