Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких часто публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз улюблениця публіки порадувала публіку знімком, на якому з'явилася в дуже природному образі.

Як видно, перед камерою співачка з'явилася в чорному піджаку, хоча весь її наряд на цьому фото не розглянути. Тіна явно кокетує з фотографом, вона мило посміхається, дивлячись у камеру і приклавши долоню до губ. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий природний макіяж. Взагалі, як зазначили шанувальники, тут Кароль виглядає дуже ніжною і чуттєвою. Зірка не підписала своє фото, зате прихильники кинулися його обговорювати. До речі, крім компліментів, користувачі пишуть співачці привітання з днем народження – 25 січня їй виповнилося 35 років.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.