Відомий український артист, чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес, який нещодавно презентував новий трек і кліп "Тепер тобі 30", часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно парочка відправилася на відпочинок в Домінікану, а потім вони перебралися в більш холодну Португалію, звідки вже встигли показати нові фото.

Так, Дантес виклав цікавий знімок з Надею, на якому робить щось дивне. Як видно, чоловік схопив співачку за щоки, а вона і не проти – підігрує йому. На прогулянку Дорофєєва вийшла в теплому темному безформному вбранні, втім, як і її чоловік. Мабуть, в Португалії вже не так спекотно, як їм було в Домінікані. У підписі до фотографії Дантес написав: "Коли на одній хвилі з ❤️❤️❤️". Шанувальники в захваті від нового милого фото, парочку засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.