З'явилася інформація, що популярний український співак Макс Барських став обличчям обкладинки відомого видання про зірок в об'єктиві fashion фотографа Ярослава Бугаєва.

Макс Барських

Так, за місяць до старту другого світового туру Nezemnaya 2020, самий ротируїмий український артист за версією TopHit закриває всі гештальти 2019 року у відвертому інтерв'ю журналістам "Отдохни". Макс Барських розкрився читачам з несподіваної точки зору.

"З точки зору відносин цей рік був дуже спокійний. 90 відсотків свого часу я присвятив творчості та написанню музики. Решта 10 пішли на проведення часу з сім'єю, друзями і близькими мені людьми. Висновок 2019 року – свою любов поки не зустрів і усвідомив, що перестав її шукати. Я вірю, що вона сама мене знайде в певний момент життя, коли я менше всього буду чекати", - поділився співак.

Також він розповів, що найбільше про одруження й дітей його дошкуляють саме батьки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Але я слабо піддаюся будь-якого впливу з боку оточуючих і чітко переконаний у своїх бажаннях. На даному етапі я не можу приділяти належну кількість часу своєї майбутньої сім'ї, тому й не прагну до якнайшвидшого її придбання. Я живу на дві країни і левову частку свого часу проводжу або в літаку, або на сцені. Яке майбутнє може чекати такі стосунки на відстані? Рано чи пізно тобі все одно доведеться зробити вибір. Але я впевнений, що в моєму житті обов'язково настане етап, коли мені цілком захочеться зануритися в сімейні справи і присвятити всі 90 відсотків, які я зараз витрачаю на роботу і музику, приділити рідним і близьким. До того ж, я б не хотів, щоб моє батьківство обмежилося лише біологічним фактором. В моєму розумінні тато – це людина, яка відкриває дитині світ і сам живе світом дитини. Коли зрозумію, що досяг всього, чого хотів, у творчості – займуся сім'єю", - розповів музикант.

Макс Барських

Барських подлился радісною новиною про те, що він скоро стане двоюрідним дідусем, а в житті його оточують багато дітей і дитячої любові.

Крім особистого життя, музикант розповів про свої кулінарні здібності і фірмовому страву.

"Я люблю готувати курячий суп. Він виходить у мене найкраще і чому-то дарує відчуття літа. А ще можу спекти пляцок. Мамині пиріжки – це асоціація з будинком, сім'єю і дитинством. Після того, як я переїхав у Київ і повертався в Херсон або провідати маму, або з концертами вона завжди наготавливала цілий тазик пиріжків з різними начинками - з картоплею, капустою, джемом, маком: для мене, для брата і сестри. Це перше частування, яке завжди подається до столу разом з її фірмовим борщем. Оскільки мама залишилося жити в Херсоні, то я попросив її навчити мене їх готувати. Я випікаю вкрай рідко, але коли це відбувається, моя будинок працівниця завжди береться за голову. Тому що сама нецікава частина готування моїх кулінарних шедеврів дістається їй. Але зате пиріжки виходять смачними, і, коли я пригощаю ними у тому числі і будинок працівницю, мені завжди прощається безлад на кухні, який я залишаю", - поділився він.

Макс Барських

Нагадаємо, що співак Володимир Дантес опублікував нові фото в Сторіс, показавши, як сильно змінився з дитинства.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачку Тіну Кароль помітили в компанії невідомого чоловіка.

Також "Знай.ua" писав, що режисер Макса Барських Алан Бадоєв відсвяткував своє 39-річчя.