Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зовсім недавно повернулася з відпочинку в Таїланді, на даний момент залишилася без грошей. Вже назад до Москви знаменитість поверталася економ-класом. Також вона відмовилася від слуг і стилістів, а всі кошти, мабуть, були витрачені на святкування свого 44-річчя.

Анастасія Волочкова

Так, кілька тижнів балерина провела в розкішному готелі в Таїланді, публікуючи фотографії на білосніжній яхті і в сауні. Раніше Волочкова воліла виключно Мальдіви, однак часи змінюються, а казка про красиве життя рано чи пізно підходить до кінця.

Чутки про те, що матеріальне становище російської балерини знаходиться на межі краху, говорили давно. Спочатку в ЗМІ публікували фотографії її особняка, який нібито був виставлений на продаж. Потім Волочкова зізналася, що виступає виключно на благодійній основі. Потім з пальця балерини пропало фірмове кільце, а "доброзичливці", у свою чергу, припустили, що вона його заклала. Також на тлі версій про важкої алкогольної залежності Анастасії цих припущень цілком можна повірити.

Анастасія Волочкова

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наголошується, що російська балерина економить і під час гастролей. Волочкова живе в економ-номери, в звичайних готелях, і сама робить собі макіяж перед виступами, не користуючись послугами професійних стилістів.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова похвалилася досить дивним відео після грандіозного, на скільки це було можливо, святкування 44-річчя 20 січня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Волочкова показала у своєму Instagram миле фото з дочкою, а також похвалилася подарунком від неї на день народження.

Також "Знай.ua" писав, що Анастасія Волочкова інтригувала шанувальників весіллям, скликала на урочистості журналістів, демонструвала букети та кульки, а після гулянь вирішила голяка повалятися в снігу, прикривши сороміцькі місця лише віником для коханої баньки.