Популярна українська телеведуча-мандрівниця Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, часто радує багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram яскравими фото і відео зі свого насиченого життя. Нещодавно зірка вирушила на відпочинок у спекотні Емірати і тепер викладає звідти фото і відео.

Так і в цей раз Леся повеселила мережу забавним роликом, на якому вкушає всі принади відпочинку "оl Inklyuziv" (все включено). На відео вона зображена на тренуванні, видно, що вона завзято танцює, але виходить так собі, адже на ногах двокілограмове взуття. На тренування Нікітюк прийшла в темному спортивному вбранні, яке, до речі, гарно підкреслив її ідеальну фігурку. Волосся красуні розпущені, а на обличчі легкий макіяж і вираз страждання, особливо в моменти, коли у неї щось не виходить. У підписі до фото зірка написала: "На відео чітко видно, як людина бореться з ультраолінклюзивом. Не могла не виставити це... ніколи ще так не сміялася! Але я буду фігачити в цих шкарах скільки потрібно, лише б не заплисти жиром".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.иа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.