Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Росію, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Нещодавно зірка відпочивала у спекотному Голлівуді, звідки частенько викладала нові знімки, але в цей раз вона показала студійне фото, а в підписі до нього анонсувала нові концерти в російських містах.

На новому фото Лорак з'явилася в незвичайному образі – на ній легке повітряне плаття гірчичного кольору з пишними рукавами, які майорять, закриваючи силует. Волосся співачки зібране в акуратну зачіску, на її обличчі яскравий макіяж, а у вухах масивні сережки-кільця, вона не дивиться в камеру. У підписі до фото Лорак написала: "Сумувала за вашим посмішкам і теплом нашого спілкування. З нетерпінням чекаю зустрічі з вами #шоуthebest!", а також додала список міст і дат своїх нових концертів. Українських міст цьому списку немає, співачка вже багато років не виступає на батьківщині. Публікація артистки не залишилася без уваги, фоловери почали активно обговорювати її образ і стиль.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.