26 січня на каналі 1+1 відбувся другий ефір шоу "Голос країни 10". У тренерських кріслах - Тіна Кароль, Дан Балан, Монатік та Потап з Настею Каменських. Зірки обирали собі у команди найяскравіших учасників, які найбільше вразили їх своїм співом.

Голос країни 10

Цього разу на "сліпі прослуховування" Голосу країни прийшла 16-річна дівчина з Дніпра Карина Балашова. Зовнішньо вона дуже схожа з Настею Каменських. Вона сама себе називає "маленькою NK".

Карина Балашова

Двійник Каменських заспівала пісню "I like it" Cardi B та відразу розвернула до себе Потапа та Настю.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Голос країни 10

Потап зізнався, що реперська начитка дівчини найбільше вразила його. Він взагалі дуже емоційно відреагував на її виступ, навіть заліз ногами на крісло.

Голос країни 10

"З такими кудряшками тобі до нас", - заявила Каменських.

Хоча за Карину вирішив поборотися і Дан Балан. Він і чаклував, і давив морально, як тільки не намагався переконати дівчину обрати його.Але нічого не вдалося - Балашова пішла до команди Потапа та Насті.

Дан Балан

Взагалі Карина зізналася, що вважає Настю прикладом для всіх дівчат, бо саме вона вивела українську музику на новий світовий рівень.

"Вона близька до свого омріяного Греммі, тому я вірю, що і я зможу", - додала дівчина.

Учасниця "Голос країни 10" мріє так само вивчити іспанську та англійську мови, їздити по світу зі своїми піснями та прославляти Україну.

Читайте найцікавіші моменти першого випуску "Голос країни 10":

Повернення секс-символу та зірки 4 сезону "Голос країни".

Як росіянка змусила Тіну Кароль палко ревнувати Дана Балана.

На шоу також завітала "королева бурлеску".

Також читайте, як тріумфаторка "Голосу країни" вразила глядачів до глибини душі.