Алла Добкіна – 26-річна дочка одіозного екснардепа Михайла Добкіна, який відомий своєю проросійською позицією. Дівчина – молода мама, вона займається спортом, благодійністю і має свою картинну галерею, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами про своє життя. Так, в цей раз красуня опублікувала жаркий кадр з відпочинку на Мальдівах, який захопив її фоловерів.

На новому фото Алла позує на білому піску красивого пляжу, видно, що вона насолоджується відпочинком. Позасмагати вона вийшла в сексуальному коричневому роздільному купальнику, який красиво підкреслив ідеальну фігуру і довгі модельні ніжки красуні. Вона і так і сяк крутиться перед камерою, демонструючи всі принади. Волосся дівчини розпущене і трохи розпатлане, а на її очах невеликі сонцезахисні окуляри. Алла не підписала свої фотографії, зате прихильники кинулися її обговорювати, засипаючи компліментами.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.