Дочка Ірини Горової, яка є колишньою дружиною репера Олексія Потапенка, 20-річна Наташа вже давно була помічена в дорослій тусовці мами від вітчима Mozgi Entertainment. Дівчина активний користувач Instagram, де часто ділиться фотографіями і роздумами про життя. Цього разу красуня показала миле фото, на якому позує в пляжному образі.

Наташка відображена на пляжі, на ній короткий топік на гудзиках кольору хакі. Вона сидить боком до камери і загадково посміхається, на руках дівчини можна помітити кілька тату. Її волосся зібране в недбалий пучок, а на обличчі зовсім немає макіяжу. У підписі до фото Горова-молодша написала: "Обожнюю, коли вночі ти закидаєш на мене свою голову. Люблю, що ти поруч і зігріваєш. Ти не вимагаєш багато і розумієш, що я приходжу пізно. Колись я скажу ці слова своєму хлопцеві, ну а зараз присвячується Жоріку". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію красуні.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.