Відома балерина Анастасія Волочкова зовсім скоро піде під вінець. А вчора вона привідкрила завісу над деталями свого весілля, повідомляє “Експрес-газета”.

Зокрема, стало відомо, що усі витрати на організацію весілля візьме на себе майбутній чоловік Волочкової, особистість якого до сих пір залишається невідомою. Також вона повідомила, що на церемонії матиме сім платтів.

“Я не маю наміру оплачувати весілля з власної кишені. Сподіваюсь, що ця урочистість коли-небудь станеться. На першому весіллі я мала п’ять платтів, а цього разу їх буде сім”. Анастасія Волочкова

Анастасія Волочкова, Myslo
Анастасія Волочкова, Myslo

Крім того, Волочкова розповіла про те, що це весілля стане для неї серйозним та виваженим кроком, оскільки балерина по-справжньому кохає свого обранця. Також вона додала, що майбутній чоловік не має проблем через її складний характер, та у всьому підтримує свою наречену.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що відомий артист балету Микола Цискарідзе, який раніше був партнером Волочкової на сцені Великого Театру, вважає, що видатна балерина перетворила своє життя на болото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова в Таїланді показала перший шпагат нового року.

Також Знай.ua писав, Волочкова похвалилася невідомим коханцем.