Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила зворушливий чорно-білий кадр легендарного баскетболіста, зірки "Лос-Анджелес Лейкерс", Кобі Брайанта і його 13-річної доньки Джианни, висловивши свої співчуття. Варто нагадати, що легенда Кобі Брайант у віці 41 року і його донька загинули в США 26 січня при аварії приватного вертольота. У багаторазового чемпіона НБА була велика сім'я: без чоловіка і дитини залишилася його дружина Ванесса, без батька і сестри - діти Наталія Діаманте, Б'янка Белла, 7-місячна Капрі Кобе.

"Така тяжкість на серці. Ніхто ніколи не повинен відчувати той досвід через який проходять постраждалі сім'ї. Це так сильно вплинуло на нас всіх, але я не можу уявити, що відчуває Ванесса, втрачаючи чоловіка і дівчинку. Я плачу, просто думаючи про це. Я молюся за родину Брайанта, сім'ю Альтобеллі і сім'ї всіх, хто загинув у цій немислимій трагедії. Спочивай з миром, Легенда", - не стримувала сліз Кардашьян. Варто відзначити, що на борту особистого вертольота Брайнта всього перебувало 9 осіб, ніхто при катастрофі не вижив.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.