Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася довгоочікуваним відпочинком в сонячних Арабських Еміратах, відразу після сніжного Буковеля, відправившись на канікули з найкращою подругою. Так, артистка показала, як не береже фігуру в Абу-Дабі, позуючи в коротенькому топі з анімалістичним леопардовим принтом і не менш "хижих" лосинах, виставивши напоказ схудле тіло. Леся спробувала молочний коктейль з тортиком і каву з золотом, поскаржившись на позамежну ціну в 21 долар.

"Delicious Abu-Dhabi😎 #emirates", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "гарна дитина 😍", "Тренувань треба додати!!! )))", "Шикарна Леся😻😻😻🔥", "Лєопардіца❤️", "Вогняна Леді -ЛЕ!!!🔥🔥🔥👌👌👏👏", "Поїла - потренувалася 👏 молодець 🔥", "Лэся,харе жерти 🤨", "👍👍👍 вогонь👍", "Гаряча штучка , навіть леопард тобі личить😂".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.