Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне селфі в дзеркалі, позуючи в образі працівниці заводу, зігравши одну з головних ролей у кліпі LINDEMANN на пісню "Frau & Mann" разом з можливим батьком півторарічної доньки Тільди, Тіллем Ліндеманном. Так, артистка приміряла скромний сірий костюм замість типових яскравих вбрань, а також зазначила, що звична "Лобода" - найчастіше лише сценічний образ.

"В ролі «Лободи» я буваю часто , але набагато частіше я мама двох чудових діток👩‍🍳👩‍👧‍👧", - поділилася думками Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Щастя вам і вашим дівчаткам!", "Вогонь ❤️🥳🥳", "Світлана,кучері вам до лиця,просто красуня!💕", "Щастя Вам💝", "Лобода - ти прекрасна ! 💖", "Красива,сексуальна, карколомна. Взагалі супер жінка.", "А можна побільше таких кліпів з вами? 🙈❤️🔥", "Ви завжди мама двох дівчаток🙏❤️", "Ну прям яка Україночка😻 дуже красива і кохана", "Яка красуня ♥️ Мама двох маленьких красунь 😍 Євочки і Тілечки 🦄".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.