Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила кілька свіжих кадрів, позуючи в розкішному образі і примірявши чорне шовкове плаття, а також яскравий макіяж і блискучі аксесуари, прибравши волосся у хвіст. Так, артистка зізналася, що відразу після відпустки почала активно працювати, побувавши на так званому "російському Оскарі" - премії "Золотий орел".

"З корабля на бал! 🔥
Повернулася на роботу і відразу активно)
Вже завтра Санкт-Петербург, а вчора з особливим задоволенням прийняла запрошення вперше вручати премії в музичних номінаціях на одному з головних кінематографічних подій - #ЗолотойОрел 🎬", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Не треба було 😞 де ваше повітряне волосся 😭", "Хто це? Віру підмінили зовсім не схожою дамою.", "Захоплююся вашим смаком в одязі і подачі себе в загальному але зараз фото сумне", "Занадто худа", "фуф! трохи інфаркт не спіймала 😧 думала, відрізали волосся )))", "Вірочка! Ти захворіла?!😮 чому така худа?😢 де твої шикарні форми???😍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.