Інтенсивні тренування американської актриси, співачки і танцівниці Дженніфер Лопес перед виступом на футбольному чемпіонаті Супербоул-2020, який у Сполучених Штатах Америки прирівнюється до національного свята, дають про себе знати. У новій фотосесії для популярного американського бренду Guess знаменитість показала свою струнку фігуру, а її елегантні ретро-образи привели в захват цілі мільйони фанатів.

Дженніфер Лопес

Так, 50-річна Дженніфер Лопес приміряла обтягуючий леопардовий купальник, елегантний брючний костюм і кілька нарядів з досить глибокими декольте. Ця серія дивовижних знімків на сторінці в соціальній мережі Instagram набрала 2,4 мільйони лайків і більше 20 тисяч коментарів від різних користувачів. Також шанувальники визнаються Дженніфер в любові і захоплюються її неймовірною красою.

Дженніфер Лопес

"Флюїди Мерилін Монро", "Королева!", "З віком ти стаєш все більш сліпучої!" – пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

До того ж, знаменитість розкрила свій секрет в ефективності фотосесій. Вона стверджує, що успіх полягає в хорошій фантазії і навички акторської майстерності, які вона успішно використовує.

"Я завжди вигадую персонажа, якого можу зіграти під час зйомки. Нам було дуже весело працювати над цим кампейном", - зізналася Дженніфер.

Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес очікують "розборки" в суді за її власного фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бейсболіст Алекс Родрігес зробив пропозицію знаменитій співачці і актрисі Дженніфер Лопес.

Також "Знай.ua" писав, що "Греммі" оприлюднила найінтимніші архівні знімки за 25 років.