26 січня вийшов другий епізод сліпих прослуховувань ювілейного сезону "Голосу країни". Між зірковими тренерами почали створюються коаліції Дана Балана з Тіною Кароль проти ПТП і NK. Вокальне шоу продовжує утримувати високий інтерес аудиторії і зміцнювати показники телеперегляду.

Голос країни 10

За результатами другого дня сліпих прослуховувань, лідерами стали MONATIK і ПТП з NK, які завоювали команди по 3 учасника, команда Дана Балана поповнилася 2 учасниками, а Тіна Кароль забрала до себе лише одного.

Так, одним з найяскравіших учасників другого епізоду став 29-річний таксист з Алмати Ерлан Баібазаров. Він виступив з піснею "Fill it Still" використовуючи народний музичний інструмент і лупер.

"Ніяк не міг подумати, що я можу стати співаком. Я зроблю все, щоб мною пишався мій сусід, моя вулиця і мій селище, місто і країна - республіка Казахстан", - сказав він.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ерлан Баібазаров, Голос країни 10

В результаті Ерлан приєднався до команди ПТП і NK і вже разом зі своїми наставниками заспівав на сцені пісню "У мами".

Вразив тренерів і Ліда Лі. Вона співає у MONATIK на бек-вокалі.

"Після "Олімпійського" я зрозуміла одне - найголовніше, мабуть, що може відчути артист – це коли він знаходить відгук у серцях інших. Для мене це був знак, що я готова", - сказала вона.

Ліда Лі, Голос країни 10

Сильним вокалом і незвичайним тембром Ліда змогла звернути три суддівські крісла, і в результаті пішла до MONATIKу.

"Я одразу впізнав твій вокал, я його впізнаю серед мільйонів, адже ми дуже часто виступаємо на одній сцені. Я маю честь працювати з тобою, і я по-доброму здивований", - зазначив тренер.

Звернув чотири червоних крісла 24-річний житель Краматорська - Марко Квітка. Хлопець бек-вокаліст Konstantina, одного з найяскравіших фіналістів в історії "Голосу країни".

"Я виходжу на сцену "Голосу країни", щоб розгорнути крісла зіркових тренерів і в майбутньому стати такою ж зіркою як вони", - сказав учасник.

Марко Квітка, Голос країни 10

На сліпих прослуховуваннях хлопець виступив з піснею "World, hold on". В результаті Марк вибрав MONATIKа.

"Якщо чесно, я фанат всіх артистів, які сидять у кріслах, але я думав над цим чотири роки... Лише з четвертого разу я зміг дійти до вас. І я дуже хочу до Монатику", - зізнався хлопець.

Запам'яталося глядачам виступ 16-річної Каріни Балашової з міста Дніпро. Знайомі та друзі дівчини стверджують, що вона як дві краплі води схожа на українську співачку і тренера проекту NK.

"Мене це дуже радує і надихає. Вона є прикладом для українських дівчат і зірок, я думаю, кожен мріяла бути такою цілеспрямованою, працелюбною і справжньою жінкою. NK вивела українську музику на абсолютно новий світовий рівень. Тому я вірю, що і я зможу", - сказала юна учасниця.

Каріна Балашова, Голос країни 10

На сліпі прослуховування дівчина вибрала пісню "I like it", професійним виконанням якої неймовірно вразила ПТП і NK.

"Як мені подобаються сміливі люди, які не бояться експериментувати. Це так сміливо й так круто, не просто заспівати, а зачитати реп", - зізналася NK.

У результаті дівчина вирішила не зраджувати своїм смакам і обрала команду ПТП і NK.

"Клас, головне вас тепер не сплутати", - пожартував Потап.

Також на сцені виступила зірка серіалу "Папік" Дарина Петрожицкая. Це третя спроба артистки взяти участь у вокальному шоу. На сліпих прослуховуваннях вона виконала пісню "Голубка", яку співала в серіалі.

Нагадаємо, що Настю Каменських і MONATIK обступили тіні минулого на "Голос країни 10".

Як повідомляв портал "Знай.ua", під кінець другого дня "сліпих прослуховувань" на "Голосі країни 10" на сцені з'явилася зірка серіалу "Папік" від студії "Квартал 95".

Також "Знай.ua" писав, кому пощастило потрапити до команди Каменських, Потап і Балана на "Голосі країни-10".