Відома актриса Наталя Андрейченко, яка прославилася завдяки ролі Мері Поппінс, знайшлася живою і здоровою. Раніше її директор заявив, що вона пропала в Мексиці і не виходить на зв'язок.

Артистка пояснила, що сильно втомилася і за останній час дуже багато працювала.

"Мені необхідно було "звільнитися" і набратися сил… Трохи помовчати, прийти в себе перед новими завданнями. Коли я приїхала від своєї подруги Марэт в суботу в середині для додому – мене вже чекала машина для того, щоб повести за 2,5 години від моря в глибину джунглів", - розповіла вона.

Наталія Андрейченко
Наталія Андрейченко
fishki.net

Наталя Андрейченко пояснила, що в суботу її відвезли в джунглі, де є організоване поселення з цікавими духовними лідерами з різних країн світу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На даний момент артистка перебуває вдома і з нею все в порядку. На зв'язок вона не могла вийти, так як в джунгях не ловить сигнал.

Нагадаємо, радянська Мері Поппінс згадала страшну трагедію.

Як повідомляв Знай. ua, Мері Поппінс безслідно зникла, близькі збилися з ніг у пошуках актриси.

Також Знай. ua писав, що російська Мері Поппінс вперше розповіла, що пережила в 18 років.