Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила несподіваний кадр, позуючи в студії звукозапису в звужених сірих джинсах і райдужному светрі-оверсайз, заінтригувавши шанувальників гітарою в руках. Так, артистка зізналася, що готує свіжі музичні сюрпризи, які продемонструє вже на шоу "The Best", де виконує свої найяскравіші хіти.

"🤩 Вас чекають музичні сюрпризи!", - порадувала новинами Лорак. Фолловери не пройшли повз, проте серед компліментів можна помітити і схвильовані коментарі: "Що це за фільтр на обличчі . Всі як з одним обличчям", "Що ж ти з особою наробила Кароліна", "Зовсім не схожа на себе раніше.схожа на всіх інших - ботоксних.", "Рот як у жаби", "Мені здається що вона сильно схудла?", "Не схожа на себе, я не впізнала...😳👀", "Кароліночка,ти шикарна❤️❤️❤️❤️❤️Але можеш будь ласка не ретушувати собі обличчя,просто відразу впадає в очі і виглядає не природно!".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.