Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок свого виступу в Україні, виконавши свій хіт "Пуля-дура" на новорічному шоу телеканалу "Інтер". Так, артистка вийшла на сцену в пікантному боді з глибоким декольте, масивному капелюсі і високих ботфортах, а судячи з підпису до ролику, засумувала по дому. Варто відзначити, що мама і тато Світлани живуть в Ірпені під Києвом, а молодша сестра Ксенія з чоловіком є жителями столиці. Сама ж співачка часто навідується до рідних і близьких, відвідуючи різні сімейні свята.

"Там де люблять і чекають ❤️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "На цю жінку можна дивитися вічно😍", "Обожнюю пісню і ваші танці😍😍😍", "Чекаємо!!!!! Дуже дуже дуже. Коли вже до 🇺🇦???", "Ого! Класно🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️", "Світланка❤️ти як завжди шикарна, просто крута!👏👏👏🔥👍така стильна", "Шикарно!!!!! Найкраща!!!! На висоті!!!!🔥🔥🔥🔥👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️", "Світлана Сергіївна ви вогонь!🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Один номер як ціле шоу😍😍😍👏👏👏 стильно й зухвало 🔥🔥🔥", "Ну ви просто шикарна 🔥😻".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.