Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Потапом порадували шанувальників несподіваними новинами. Виявляється, зіркова парочка ділить подвійне крісло журі на ювілейному сезоні шоу "Голос країни". Так, артистка поділилася емоціями з другого випуску, де до них в команду потрапили відразу троє талановитих виконавців, у тому числі дівчина, яка дуже нагадує саму Настю зовнішністю.

"Другий випуск #thevoice @goloskrainy_official був не менш яскравим💥 Нам вдалося завоювати команду ПТП і NK відразу трьох дуже крутих учасників! Дивилися? Як вам ефір? ♥️", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Дивилися... Супер!!!Особливо виконання твого двійника😂😂😂типу... Дуже сподобалося🔥👍💐", "Крутий ефір, і всі ви мега круті🌹🌹🌹", "З кудрявенькою потрібно акуратніше🤔 😉", "Дивилися! Ви з Потапом просто супер!!!!!🤩😍❤️🔥".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.