Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила серію кадрів з Пітера, куди вирушила представляти власну лінію косметики під назвою VERA. Так, артистка позувала в бежевій водолазці і широких штанях пісочного кольору, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем.

"💛 було так душевно 🌟 так багато щирих, світлих , тактовних і красивих людей ❤🙏 це рідне місто моєї бабусі Віри і я радію поїздці в Пітер завжди, як дитина! спасибі за ваші посмішки, відгуки, слова підтримки - вони надають стільки сил і натхнення !!!! Я вже в Лондоні, але згадую про вас з посмішкою ❤", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз, проте деякі зазначили, що у 37-річної красуні видніються зморшки, вказавши на це в коментарях. Втім, співачку це зовсім не збентежило - Віра вчить шанувальників любити себе такими, які вони є, і не боятися старості.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.