Американський співак Рікі Годинез, відомий під сценічним псевдонімом Ріки Ребел, з'явився на премії "Греммі" з політичним гаслом на оголених сідницях. Про це повідомляє Hollywood Reporter.

Церемонія відбулася вранці 27 січня в Лос-Анджелесі. Один з найбільш провокаційних костюмів на заході був у Ребела: він надів червоний шкіряний топ з бахромою, штани під шкіру рептилії з вирізами ззаду і високі чоботи з шипами.

Співак Рікі Годинез, фото: Grammy

При цьому музикант тримав у руках балдахін з червоного мережива, а напис на його сідницях свідчила: Impeach This. Таким чином Ребел захистив президента США Дональда Трампа, виступаючи проти його імпічменту.

Співак Рікі Годинез, фото: Grammy

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Невимовний фурор у залі викликав костюм із оголеними принадами. Адже таку відвертість може собі дозволити не кожен артист.

Варто нагадати, що українська піаністка Надія Шпаченко отримала музичну нагороду "Греммі". Її альбом The Poetry of Places переміг у категорії "Найкраща класична збірка". Про це інформує сайт премії.

Нагадаємо, Тейлор Свіфт заборонили виступ на Греммі через феміністичну пісню.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 22 січня в Києві відбулося урочисте відкриття ювілейного, 15-го кінофестивалю "Вечори французького кіно".

Також "Знай.ua" розповідав про те, що Дмитро Комаров повернувся з тривалої експедиції в Китай.