Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася довгоочікуваним відпочинком в сонячних Арабських Еміратах, відразу після сніжного Буковеля, відправившись на канікули з найкращою подругою. Так, артистка показала, як береже шкіру від сонячних опіків на пляжі, і, як виявилося, Леся відповідально підготувалася до засмаги у відпустці, прихопивши з собою не просто крем від сонця, але і окреме масло для губ і лосьйон для ніг.

"#пляж #сонцезахисніЗасоби
Що у мене в пляжній сумочці?🏖
Дивіться і зберігайте🏝", - поділилася порадами Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Сумочка пляжна просто шикарна. Втім як і її господиня)))))", "З таким набором точно не засохнеш👍", "Іванівно, а у нас в пляжній сумочці був лиш пивась і позгорали. Крему може потрібно було?", "Погано що все неїстівне😁", "Красуня наша❤❤❤😍😍", "Ой, яка дама😍", "Супер❤️", "Огооо мати василева)))) скільки всякого помістилося)))", "Ось чому так гарно виглядаєш😃😃👍😘".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.