Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний архівний кадр з маленьким сином Михайлом, позуючи на райському Балі, куди літали відпочивати ще перед Новим роком. Так, артистка показала, як хлопчик вперше погодував слона в місцевому зоопарку, зовсім не злякавшись тварини.

"#матьМайкла
Перший раз годували слона! Це захват! Дитина радіє, а слон в шоці 😆", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "А де ж рефлекс "яжмать"? Слон ж небезпечна тварина...", "А чому слон в шоці👍👍😂???", "Він слон, інститутів не закінчував, грюкне хоботом і завдасть каліцтво.", "Класно, і зовсім малюк не злякався) 😍", "Мілашки😍😍", "Добре, що не навпаки, що дитина радіє)))", "♥️♥️♥️ красуня♥️♥️♥️", "Я б злякалася ))) 🔥🔥 а Майклу весело)))".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.