Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася забавним відео з Риму, Італія, позуючи разом з місцевою чайкою. Так, артистка вирішила з'ясувати стосунки з пернатим, поговоривши з нею на якомусь пташиному. Не дивлячись на те, що Даша була дуже балакучою, чайка відбулася парою фраз, після чого вони ніби знайшли спільну мову.

"Вирішила продублювати, щоб ви, друзі, знали, ми про все домовилися!", - пожартувала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Боже,яке вимова,зовсім без акценту!!😀👍", "😂😂😂😂 подружку знайшла 😁", "Даша, які у вас гарні риси обличчя, ви така мила і приємна дівчина, жива міміка і блиск в очах, завжди приємно на вас дивитися😍", "😂😂😂у тебе завжди був талант спілкуватися з тваринами 👍", "😁 відмінний діалог", "Є невеликий акцент звичайно.", "Нє, ну вона звичайно перегнула... я як би і згодна з нею, але все ж твоя точка зору мені ближче...", "Але останнє слово все ж за нею 😂".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.