У середу, 29 січня, на каналі "1+1" відбудеться прем'єра нового і найочікуванішого сезону програми Дмитра Комарова "Світ навиворіт", який буде присвячений Китаю. Майже півроку тривала експедиція ведучого-мандрівника в найвіддаленіші регіони Піднебесної. Глядачі побачать стільки цікавого і несподіваного: про китайські передові технології, про їх традиційну медицину та тисячолітні ритуали, про бойові техніки Шаоліня і секрети місцевих довгожителів.

На київській презентації сезону про Китаї Діма розкрив деталі про те, що ж глядачі побачать у першому випуску програми, а також розповів, чим його вразила ця величезна країна.

Дмитро Комаров і Сашко Дмитрієв
Дмитро Комаров і Сашко Дмитрієв

Побувати в Китаї вдалося не лише Дімі і оператору Саші Дмитрієву, але й Олександрі Кучеренко. Дружина Дмитра Комарова приїжджала до нього в експедицію.

Знай.uа поцікавився у телеведучої та володарки титулу "Міс Україна 2016", чим її найбільше вразила Піднебесна.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Сашо, ви тоді не стали називати країну, щоб не розкривати інтригу. Вже можна. Ви вперше були в Китаї?

Так.

Чим саме країна вас підкорила?

Все дуже яскраво, незвично! Азія - місце, яке притягує, манить своїми традиціями, своїм світом, який дуже відрізняється від нашого. І менталітет досить сильно відрізняється, але можу сказати, що китайцям дуже подобається слов'янська зовнішність. Моменти були, коли я прогулювалася по місту, а Діма працював у цей час, заходила в торговий центр, або просто гуляла по набережній, і багато хто йшли за мною з телефоном, щоб сфотографувати, намагалися знайти мене в їх соцмережі - в Китаї не використовують ні Facebook, ні Instagram, ні YouTube. Була колосальна увага до мене! В деякі моменти хотіла швидше повернутися до чоловіка.

А до Діми була така ж увага?

Не помічала. Діма був просто зайнятий роботою. Я була присутня під час деяких зйомок, тому ми досить активно провели разом час в Китаї.

Олександра Кучеренко, фото: Знай.uа
Олександра Кучеренко, фото: Знай.uа

Перша серія "Світу навиворіт" буде присвячена знаменитому монастирю Шаолінь. Діма кілька днів поживе там. Які ваші враження від побаченого?

Я ці враження пережила ще задовго до прем'єри. Діма ділиться зі мною онлайн усім тим, що він бачить, неймовірними емоціями. Буває з супутникового телефону дзвонить, коли немає зв'язку. Він заздалегідь показав мені костюм-кімоно, коли я приїжджала. Це дуже цікаво!

А що цього разу привіз чоловік з експедиції в подарунок?

Діма завжди привозить екзотичні подарунки, без них не обходиться. Ось сьогодні на мені жупан в китайському стилі - це той момент, коли я жартую, що made in China буває красиво і стильно.

Олександра Кучеренко, фото: Знай.uа
Олександра Кучеренко, фото: Знай.uа

Також у першому випуску глядачі побачать дитячу армію Китаю - школу-інтернат, де дітей навчають не тільки грамоті, але і бойовим мистецтвам. Припустимо, ви вже стали батьками з Дімою, змогли б віддати дитину туди?

Я за те, щоб у всьому була золота середина. Так, школа сувора, але вона формує характер. А те, що спорт формує характер - всім доведено. Така дисципліна, як в армії, тих дітей, думаю, допоможе з хлопчиків виростити сильних особистостей. Свого сина я б точно прилучала до спорту, праці та активного ритму життя.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше Знай.uа відвідав презентацію нового сезону програми Дмитра Комарова "Світ навиворіт", який буде присвячений Китаю. Це буде найочікуваніший і найбільш масштабний сезон програми за всі роки її існування.

Крім того, дружина Комарова Олександра Кучеренко поділилася деталями про далеку поїздку до чоловіка, де він знімав нові випуски програми "Світ навиворіт".

Також Олександра Кучеренко поділилася подробицями про життя з Дмитром Комаровим, про особливі подарунки від чоловіка і свої домашні обов'язки.