Популярна українська співачка Слава Камінська, яка нещодавно відпочивала на Балі, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня поділилася у соцмережі цікавим фото, на якому позує в незвичайній позі в ще більш незвичайному вбранні.

Як видно, красуня відображена у себе вдома, вона сидить на підлозі в порожній кімнаті. Слава вбралася в обтягуючий темно-фіолетовий спортивний костюм, який складається з короткого топа і лосин. Цей наряд трохи оголює живіт і підкреслює ідеальну фігуру, довгі ноги Слави. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою на губах. У підписі до фото зоряна красуня написала: "У зал не пішла, хоч удома в спортивному походжу. @fitsecretbyvaleriyakruk побуду спортсменкою". Шанувальники тут же кинулися обговорювати фото Камінської.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.