Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна, який скандально відомий своєю проросійською позицією, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя в Instagram. Нещодавно красуня вирушила відпочивати на сонячні Мальдіви, звідки тепер частенько викладає фото, демонструючи ідеальну фігуру і довгі ноги.

Так і в цей раз Алла показала публіці жаркі фотографії, на яких позує в бікіні. На ній красивий роздільний купальник, який красиво підкреслює струнке тіло. Дівчина зображена у цікавій локації – вона стоїть в якихось хащах, мабуть, знайшла їх неподалік пляжу. У підписі до фото Алла Добкіна написала: "Схожа вже на місцеву? Я не можу поки зібратися з думками і писати щось корисне і цікаве. Поки мій мозок перетравлює цю красу, але… скоро повернуся". Фоловери красуні не залишили без уваги її нову публікацію, дівчину засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.