Відома голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка прославилася роллю подруги Бонда в знаменитій "бондіані", часто радує фанатів яскравими постами на своїй сторінці в соцмережі Instagram. В цей раз зоряна красуня показала публіці жаркий кадр, на якому позує у відвертому образі.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася у неймовірно красивому, залитому світлом, місці. На ній злитий темний купальник оригінального фасону, який красиво підкреслює всі принади. Волосся красуні розпущене, на її обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в кадр, виглядаючи з-за плеча. Ольга сидить на попі, витягнувши довгі потрійні ніжки і спершись руками. Шанувальники в захваті від нового фото Куриленко, її фото кинулися обговорювати, засипаючи її компліментами в коментарях до знімка.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда порушила мережа зухвалим чином.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.иа" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережа незвичайним перевтіленням.