Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно артист спантеличив мережа дивним фото, на якому він поліз цілуватися до манекену, але в цей раз він показав милий знімок, на якому з'явився в романтичному образі. Однак зоряний красунчик не вказав геолокацію, так що фанати не знають, де він зараз подорожує.

Як видно, на новому фото Віталік позує в чорній шкіряній куртці-косусі, яку він накинув поверх білої футболки. Він цікаво склав руки і дивиться кудись у бік, стоячи в цікавому місці. У підписі до фото Козловський написав: "Музика теж пахне! Чим? Спогадами... Згодні?". Шанувальники не пройшли повз і тут же почали обговорювати нове фото артиста, його засипають компліментами в коментарях до фото, а деякі відповідають на його питання.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.